Avolites Titan Mobile

Titan _Mobile _and _Avo _BagAVOLITES TITAN Mobile - den utrolige kraften av Titan i den mest konsentrerte form!

Avolites TITAN Mobile binder sin utrolig kraft av TITAN programvare med en kompakt og lett enhet som kobles til den bærbare datamaskinen til å produsere en fullverdig mobilt lyskontrollsystem med opp til 12 univers(6144DMX kanaler).

Live Avspillinger, Solo og Flash knapper, bruker programmerbare knapper og attributt-kontrollere gir rask og nøyaktig programmering i en fly vennlig pakke.  Avolites TITAN Mobile - for behovene til våre stadig skiftende bransje.

Perfekt supplement til Pearl Expert eller Tiger Touch enten som ekstrabord, backup eller mobilt lysbord som kan taes med på flyet i PC bag'en. Har alle funksjonene fra Pearl Expert og Tiger Touch. Showfilene er kompatibel om hverandre.

Hoved programmeringsvinduet

Tilby tilgang til fixture Grupper med posisjon, farge, og Beam paletter.  For økt fleksibilitet, Makroer for ofte brukte funksjoner eller knappen sekvenser kanskje plasseres på ubrukte Group eller Palett knapper.Bla eller scroll vinduet for å få tilgang opptil 1000 oppføringer per vindu.

Attributt Control - Colour Mix

Denne «fargevalg» Attributt kontroller gir umiddelbar tilgang til farge, metning og lysstyrke.  Ganske enkelt, den raskeste måten å velge farger på bevegelige lys, RGB LED's og video.

Attributt Control - Zoom, Fokus, Iris og Frost

Attributt View Window kontroll gir en rask og intuitiv alternativ til redigering med enkoderhjul eller tastatur.  Velge hvilket felt som skal kontrolleres, og alle tilknyttede attributter og deres funksjoner vil bli presentert på skjermen.  Bare trykk på ønsket funksjon eller bruk virtuelle glidebryteren til å kontrollere lineære funksjoner.

Form og Effekt vinduet

Den kraftige Shape generatoren tilbys her.  Enkelt og raskt å bygge vakre komplekse effekter på sekunder.Shapes kan kontrollere intelligent fixturer, fargeblanding, LED Lamper og Video Media Servere.  Når en Shape har vært anvendt så har brukeren kontroll over Speed, størrelse, og faseregulering av effekten.  Når den er programmert, kan figurens størrelse, hastighet og Morphing styres med faderen eller bruke Fade inn / ut tider.

Attributt Control vinduet- Video Media Server Control

Både Tiger Touch og Touch Expert konsoller innlemmer CITP - Media Server Control-protokollen.  CITP tilbyr ikke bare øyeblikkelig og automatisk patching av media server lag, men også mulighet for operatører å velge ønsket videoklipp direkte fra skjermen på miniatyrbildet.  Den raske og vennlige metode for å arbeide med video.

Attributt Control vinduet - Video Media Server Control 2

Video Media Server Playback og overgangen er gruppert logisk og kan være direkte styrt fra konsollen.

Visualiser

Alltid klar til bruk blir visualiseren oppdatert automatisk etter hvert som du tildeler inventar til konsollen.Visualiser systemet er langt mer informativ enn bare tall på skjermen og kan brukes til å angi og vurdere bevegelser, farger fading og Iris tider.  Visualiser er optimalisert for rask, jevn og nøyaktig respons uten at det går ut over konsollens hastighet.  Visualiser kan brukes som en kraftig pre produksjon programmerings verktøy eller som et nyttig treningsverktøy.

Cue listevisning og kanal Grid visning

Klikk èn gang på Avspilling området for hvilken som helst Cue list åpner "Cue List View".  Klikk to ganger på skjermen åpner "Channel Grid View" for den valgte "Live" cue.  Begge valg er programmerbar interaktive der fade tider, attributt tider, avspilling egenskaper og kanalnivåer raskt og enkelt kan redigeres og oppdateres.  Regneark funksjoner som kopiere, lime inn og "velg område å redigere 'gir et kraftig redigeringsverktøy for Cue's, Paletter og Chase stepp.

Hva er et arbeidsområde visning?

Konsoll og berøringsskjerm blir brukt i forbindelse med "Operatørens arbeidsområde'.  Disse arbeidsområdenes visninger settes opp og lagres av operatøren, og kan slås av umiddelbart etter behov.Arbeidsområdenes visninger kan settes opp med opptil 4 arbeidsområdevinduer og vinduenes valg inkluderer: Grupper, farger, posisjon og stråle paletter, så vel som figurer, makroer, cue lister og kanal oversikt, display for avspillinger, paletter og scene visualiser.  Mange brukerdefinerte arbeidsområdevisninger kan lagres og hentes frem fra arbeidsområdet paletten.

IPCGBES Display

Nedenfor arbeidsområdet er "Programmer and Editor Display".To funksjonene er vist her:

  • Den grå firkant indikerer hvilken attributtype enkoderhjulene er tildelt, dvs. P for Pan / Tilt, C for Color(farge) eller G for Gobo.
  • Cyan sirkelen gir en rask og klar indikasjon på kanalene du har lagt inn programmeren, klar til å bli registrert.

The Wheel View

Under IPCGBES displayet er enkoderhjul visningen.  Dette viser funksjonene som finnes i hvert attributt.Displayet viser nåværende funksjon, samt de to neste tilgjengelige i begge retninger.  Klikke på pil opp eller ned tar umiddelbart kanalen til 100% eller 0% og trykke på og holde åpner Attributt Editor for tilpasset kanal kontroll.

Submaster avspilling Visning

The Tiger Touch og Touch Expert Wing gir omfattende, detaljert avspilling informasjon.  Det vises for hver avspilling Cue navn, fade inn/ut tider og 0% Fade.  Der avspilling inneholder en Chase, vises tempoet på baren og for Cue lister vises navnet på gjeldende og neste Cue.

Virtual Avspillinger

Sett på knappene for å "Supersize" og bruke touchpad under showet for flere minner eller sekvenser.Knapper kan være låst til På eller Av, og er ideelle for Røyk maskin, Strobe eller Effect kontroll.

Tiger_touch_features_011.jpegTiger_touch_features_010.jpegTouchwing_features_009_3.jpegTouchwing_features_009_2.jpegTouchwing_features_009.jpegTiger_touch_features_008.jpegTiger_touch_features_007.jpegTiger_touch_features_006.jpegTiger_touch_features_005.jpegTiger_touch_features_004.jpegTiger_touch_features_003.jpegTiger_touch_features_002.jpegTiger_touch_features_001.jpeg